Home

Services

  • Finn és Infraszauna
  • Parkoló
  • WIFI internet
  • Masszázs

Programs

  • Termál Strand- és Élményfürdő
  • Séta a szabadban
  • Múzeumok

Gallery

Greeting

English is a West Germanic language that was first spoken in early medieval England and is now a global lingua franca.[4][5] It is spoken as a first language by the majority populations of several sovereign states, including the United Kingdom, the United States, Canada, Australia, Ireland, New Zealand and a number of Caribbean nations; and it is an official language of almost 60 sovereign states. It is the third-most-common native language in the world, after Mandarin Chinese and Spanish.[6] It is widely learned as a second language and is an official language of the European Union, many Commonwealth countries and the United Nations, as well as in many world organisations.

About our hotel

A Gyógyfürdő bejáratával szemben, a Széchenyi tér csendes oldalán egy a XX. század elején épült hangulatos épület került teljes felújításra és átépítésre.

A néhai posta épülete új funkciót kapott: 2006. decemberében itt nyílt meg a város színvonalas 3 csillagos szállodája a Park Hotel.

A hotel két szinten 18 kényelmesen és ízlésesen berendezett szobája összesen 40 fő részére biztosít szállás lehetőséget. A szobák fürdőszobásak (zuhanyzóval), televízióval, minibárral, telefonnal és szobaszéffel felszereltek. Az épület teljesen akadálymentesített, 2 mozgáskorlátozottak számára is kialakított szobája lifttel közelíthető meg. A második szinten található szobák légkondicionáltak. (Feláras)

A szállodában vezeték nélküli internet (WIFI) térítésmentesen biztosított.  Szolgáltatásainkat különféle állapotjavító és egészségmegőrző masszázsok is bővítik.

Az étteremben - amely nyári időszakban hangulatos terasszal is bővül - a házias magyaros és a különleges ételkülönlegességek sorával várjuk kedves Vendégeinket. Külön termünk elrendezéstől függően 20 - 40 fő számára biztosít ideális helyszínt továbbképzések, tréningek, szakmai megbeszélések, családi és céges rendezvények lebonyolítására.